Gehoorzaamheid

Gehoorzaamheid S.V. Trouwe Waakond
Gehoorzaamheid

In de gehoorzaamheid is het doel uw hond beter te leren luisteren, dit kan alleen met de medewerking van het baasje. hond & baas moeten een hecht team zijn. De band met uw hond wordt dus ook versterkt om zo tot ons ultieme doel te komen: FRIENDS4DOGS. Niet alle honden die gehoorzaamheid volgen, trainen op hetzelfde moment. Onze verdeling bestaat uit 6 groepen die afgestemd zijn op het niveau & leeftijd van uw hond.

Onze groepindelingen zijn bepaald door gediplomeerde en gecertificeerde hondentrainers, met als doel zowel hond als baas een aangenaam traject te laten volgen en geen onnodige druk te leggen op u & uw hond maar wel met voldoende uitdaging om te groeien. Maandelijks wordt de evolutie van alle hondjes & eventuele wijzigingen van groep besproken tijdens onze trainersvergadering. Nadien krijgt u persoonlijke feedback ( actiepunten , aandachtspunten ...) van onze trainers.

Trainingsuren:

Woensdag:

- 18u pups
- 19u groep 1
- 20u groep 2
- 21u recreanten

Donderdag:

van 18u tot 22u wedstrijdspelers

Zaterdag:

- 9u wedstrijdspelers
- 10u wedstrijdspelers
- 11u pups
- 12u groep 1
- 13u groep 2
- 14u recreanten
- 15u wedstrijdspelers
- 16u wedstrijdspelers

Gelieve een afspraak te maken voor de eerste keer dat u komt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hebt u een vraag? Hebt u interesse om wedstrijden te spelen ? Aarzel niet om naar onze TWE trainers te stappen, wij zijn er om u te helpen !!!


Opleidingstraject S.V. Trouwe waakhond Eeklo