Welkom bij de Trouwe Waakhond Eeklo

Hondenschool Trouwe Waakhond Eeklo is een unieke plek waar de relatie tussen hond en geleider centraal staat. Wij bieden persoonlijke aandacht in elke les en zorgen ervoor dat zowel jij als je hond zich volledig op hun gemak voelen. Bij ons leer je niet alleen de basiscommando's, maar bouw je ook aan een onbreekbare band met je hond.


Lessen

Puppytraining


In de puppytraining werken we aan een sterke basis en een goede socialisatie voor je pup.

 

Gehoorzaamheidtraining


Training om de band tussen hond en geleider te versterken met oog op recreatief plezier of wedstrijd spelen.

 

Ringwerk

 

Hier wordt het ringprogramma beoefend volgens de NVBK reglementen.
 

Nest Socialisatie

 

Als fokker is het mogelijk om een afspraak te maken zodat we samen je nestje de kans kunnen geven om verschillende objecten en situaties te ontdekken.


Veelgestelde vragen

Kan ik gewoon komen voor de eerste keer?

Als je voor de eerste keer wilt komen naar onze hondenschool, mail je best eerst even naar kurt.geirnaert2@telenet.be. Zo krijg je contact met onze voorzitster die je kan helpen om te kijken wanneer je precies kan komen en wat je allemaal nodig hebt.

Welk uur moet ik komen met mijn hond?

Als je voor de eerste keer komt naar de hondenschool en nog niet weet welk uur je moet komen, stuur dan eerst een mailtje naar kurt.geirnaert2@telenet.be
Zo kom je in contact met onze voorzitster die je kan helpen om te kijken wanneer je precies kan komen en wat je allemaal nodig hebt.

Wat heb ik nodig om te komen trainen?

Als je komt trainen heb je zeker genoeg beloning nodig voor je hond, wij zijn namelijk een beloningsgerichte hondenschool. Een beloning is zowel voedsel als speelgoed. Breng ook altijd kakzakjes mee, zodat je de behoefte van je hondje kan opruimen.

Wat is de beste leeftijd om te beginnen met puppytraining?

De beste leeftijd om te beginnen is zodra de puppy alle vaccinaties heeft gehad, inclusief de inenting tegen kennelhoest. We vragen ook bij het inschrijven om het dierenartsboekje van je hondje mee te brengen zodat we samen kunnen kijken of alles in orde is. 

Hoe lang duurt een trainingssessie?

Elke trainingssessie duurt ongeveer 45 min, maar kan variëren afhankelijk van de groepsgrootte of specifieke behoeften van de hond.
Onze trainers kijken altijd naar iedere hond apart om er zeker van te zijn dat de hond niet overprikkeld/te vermoeid is.

Kan ik met mijn hond deelnemen aan de gehoorzaamheidstraining als hij al ouder is?

Ja, honden van alle leeftijden zijn welkom om deel te nemen aan onze gehoorzaamheidstraining. Het is nooit te laat om te beginnen met leren.

Mag mijn hond komen als ze loops is?

Wij vragen om bij loopsheid een drietal weken niet naar de lessen te komen. 


Neem contact met ons op

 

Bij vragen over de gehoorzaamheidstrainingen, puppytraining en nest socialisatie kan je altijd mailen naar kurt.geirnaert2@telenet.be

 

Bij vragen over het ringprogramma en de pakwerklessen kan je altijd mailen naar info@hondenschooleeklo.be

 

Locatie

Vrombautstraat Eeklo, ingang parking tussen huisnummer 107 en 109. Dit is een kasseien oprit die je tot aan de parking zal brengen. 


Onze sponsors en partners

Wij willen onze sponsors en partners bedanken om onze hondenschool te helpen bij de evenementen, wedstrijden enz.