Ayla

TRAINER GEHOORZAAMHEID 

Lesgeven in de hondenschool is iets waar ik eigenlijk gewoon ben ingerold. Ik had nooit verwacht dat ik er zo gehecht aan zou raken.

Mijn vader en broer waren al trainers gehoorzaamheid en mijn mama zat in het organisatieteam, dus ik was vrijwel iedere training op TWE aanwezig. Het was dan ook geen moeilijke beslissing wanneer er gevraagd werd aan mij of ik agility lesgeefster wou zijn. Het was maar een kwestie van tijd vooraleer ik de beslissing had genomen om ook lesgeefster gehoorzaamheid te worden en om eerlijk te zijn, was dat één van de betere beslissingen die ik al heb gemaakt. Natuurlijk kruipt er veel tijd en werk in de hondenschool, zoals je met iedere hobby wel hebt, maar wat ik ervoor in de plaats heb gekregen is iets wat ik niet kwijt wil. Ons team van lesgevers is enorm aangenaam en we komen goed overeen. Er zijn misschien af en toe wel eens wat meningsverschillen, maar hier komen we uit als volwassenen, door met elkaar te praten en elkaars visie te bekijken, als een echt team.

Ik kan de hondenschool moeilijk nog uit mijn leven denken; het plezier, de voldoening van een hond en de geleider te helpen en gewoon ook de leuke en gezellige sfeer die ermee gepaard gaat. Het is natuurlijk moeilijk om dit allemaal zomaar aan te nemen, dus ik stel voor dat je gewoon eens komt kijken bij ons en het ziet voor jezelf. Je bent altijd welkom met je viervoeter.

Groetjes Ayla