Een succesvolle club uitbouwen is nooit het werk van 1 persoon alleen maar een samenwerking van gepassioneerde mensen die een en hetzelfde doel voor ogen hebben. Ondanks onze sterke groei de laatse jaren zijn we er altijd in geslaagd om toch de familiale sfeer te behouden. Iedereen is bij ons welkom om een glas te komen drinken, deelnemen aan de activiteiten, mee komen knutselen, plezier maken en dit MET of ZONDER hond.

Uiteraard moet er ook gewerkt worden door de honden en de baasjes. Wij beschikken over een team van gecertifieerde en/of gediplomeerde trainers welke u met raad en daad zullen bijstaan. Hebt u een vraag ? aarzel niet om onze mensen rechtstreeks aan te spreken. Onze trainers gaan ook regelmatig naar bijscholingen, cursussen om hun kennis up-to-date te houden en u nog meer van dienst te kunnen zijn.

Niet te vergeten zijn onze bestuursleden en ons organisatieteam. Zij maken alle events mogelijk en zorgen er voor dat u de dag van uw leven kunt beleven zonder zorgen. Hebt u een idee over een evenement ? Ook een steentje bijdragen ? Vergeet dan zeker niet onze creatieve duizendpoten rechtstreeks aan te spreken.