Ons Team

Een succesvolle club uitbouwen is nooit het werk van 1 persoon alleen maar een samenwerking van gepassioneerde mensen die een en hetzelfde doel voor ogen hebben. Ondanks onze sterke groei de laatse jaren zijn we er altijd in geslaagd om toch de familiale sfeer te behouden. Iedereen is bij ons welkom om een glas te komen drinken, deelnemen aan de activiteiten, mee komen knutselen, plezier maken en dit MET of ZONDER hond.

Uiteraard moet er ook gewerkt worden door de honden en de baasjes. Wij beschikken over een team van gecertifieerde en/of gediplomeerde trainers welke u met raad en daad zullen bijstaan. Hebt u een vraag ? aarzel niet om onze mensen rechtstreeks aan te spreken. Onze trainers gaan ook regelmatig naar bijscholingen, cursussen om hun kennis up-to-date te houden en u nog meer van dienst te kunnen zijn.

Niet te vergeten zijn onze bestuursleden en ons organisatieteam. Zij maken alle events mogelijk en zorgen er voor dat u de dag van uw leven kunt beleven zonder zorgen. Hebt u een idee over een evenement ? Ook een steentje bijdragen ? Vergeet dan zeker niet onze creatieve duizendpoten rechtstreeks aan te spreken.

Organisatie

Isolde

ORGANISATIE

In juli 2015 wandelde een kleine Duitse Herderpup mijn leven binnen. Ik was op slag verliefd op de kleine deugniet, die niks liever deed dan mijn schoenen verstoppen en controleren of mijn armen geschikt waren als bijtspeeltje.

lees meer ...
Trainer Gehoorzaamheid

Dany

TRAINER GEHOORZAAMHEID

TWE is als club én als bezigheidstherapie het beste wat mij overkomen is , kan mij er volledig in uitleven en soms geef ik nog les ook . Wat moet een mens meer hebben

Groetjes Dany

Organisate

Dieter

ORGANISATIE

De Trouwe Waakhond is veel meer dan een plek waar je hond zich leert te gedragen. Onze hondenschool is een echte sociale ontmoetingsplaats voor gelijkgestemde hondenvrienden. Liefhebber, amateur of wedstrijdspeler...

lees meer ...